Nyheter

6 JUNI

 GRATTIS 

Bobby, Magnum, Kili, Lipton, Filur, Lexie, Malibu, Kia, Sky & Mokka (Frappuccinos - kullen)

som idag fyller 1 år.

 

Fr. vä- Lexie,Filur,Sky,Mokka,Mali,Kili och Magnum

22 MAJ

Valpträff 3

Sista valpträffen innan hundarna fyller 1 år i juni. Det firade vi med                  träning och tårta.                           Sju av tio valpar kom.       

Träningen var upplagd stationsvis.     På varje station tränade vi            markering, närsök och linjetag. Sista stationen var en viltstation.         

Så kul att få se alla duktiga,arbetsvilliga och fokuserade unghundar som jobbar med fart och glädje. Stolt och nöjd uppfödare.

Tusen Tack ALLA härliga, underbara och goa valpköpare för att ni kom och för att ni jobbar med era hundar så fint. Ska bli så roligt att få följa er resa med hundarna framöver.

 

Nova

16 APRIL

GRATTIS Nova som fyller 12 år idag.

Fr. vänster - Filur,Kili,Mokka,Mali,Magnum och Sky

22 - 23 FEBRUARI

Valpträff 2 / Kennelläger

Vi har haft en toppen helg i ruskväder. På lördagen hade vi en kursdag med Anna-Lena Wendt. På förmiddagen tränade vi unghundarna och på eftermiddagen dom äldre hundarna. Härlig träning och vi fick alla med oss många bra tips och råd.

På söndagen tränade vi bara unghundarna. Passivitet, stadga, stoppsignal, närsök och markering stod på schemat. Så stolt och nöjd med vad jag såg. Härliga och balanserade unghundar som jobbar med fokus tillsammans med sina förare. 

TUSEN TACK alla goa,härliga och underbara valpköpare för att ni kom & för att ni tar hand om era guldstjärnor på bästa sätt. Det värmer ett uppfödarhjärta.

STORT TACK till Anna-Lena som höll en kanonkurs i ett riktigt busväder.

 

 

1 JANUARI

Vi ser fram emot 2020