Nyheter

Magnum, Malibu och Mokka

30 NOVEMBER

Idag har Magnum, Malibu och Mokka gjort debut på Goldenklubbens utställning i Halmstad. Först ut var Magnum. Han kom på 3:e plats av tre anmälda i klassen.

Sen var det Malibu och Mokkas tur. Bäst gick det för Hanna och Malibu som fick Hp och kom på 3:e plats. Mokka kom på 4:e plats. Det var fyra valpar anmälda i klassen.

Alla valparna skötte sig utmärkt, vilket jag är jätteglad för.

Steadfast - kullen

18 NOVEMBER

GRATTIS till Åke, Viper, Tiva och Yenko som fyller 5 år idag.

Maria & Åke

9 NOVEMBER

Stort GRATTIS till Maria & Åke som fick 82/100 poäng och kom på 2:a plats i ökl. på WT i Hishult idag.

2 -3 NOVEMBER

Första valpträffen. Valparna har nu blivit 5 månader. Åtta av tio valpar kom plus pappa Frappe och mamma Aqua. Vi tränade lite jaktlydnad, gick igenom grunderna till markering, närsök, stoppsignal, gjorde ett litet sök och provade på vilt. Så nöjd med vad jag såg. Känns bra.

Tack ALLA för att ni kom och för att ni tar hand om era valpar på bästa sätt. Så kul att få träffa er och guldklimparna igen.

Duktiga Yenko

19 OKTOBER

Stort GRATTIS till Tina & Yenko som fick ihop 90/100 poäng i nkl. på WT i Onslunda idag. Grattis även till "lillebror" Trento som fick 93 poäng. Kanonbra jobbat!

Fina Cazper

30 SEPTEMBER

    Idag har underbara Cazper vandrat över regnbågsbron.En fantastisk hund som kommer finnas kvar på mångas näthinnor.

Ett härligt team som nu förenats.
Sky, Mokka och Magnum

19 SEPTEMBER

Idag har jag träffat Tina med             Magnum och Annelie med Sky.           Så kul att få se valparna igen.          Det blev mycket hundprat.               Vi hann också med ett träningspass med Yenko, Aqua och Tiva.

7 SEPTEMBER

Grattis Cayenne som fyller 8 år idag.

Lena & Kia, Mia & Kili, Ulrika & Lexie och jag & Mokka.

                        1 SEPTEMBER

En liten valpträff hemma hos Maria R med göteborgsgänget. Lennart och Lena var där med Kia, Mia L med Kili, Ulrika med Lexie och så var Mokka också med. Det blev mycket hundprat och frågor om apportering. Alla längtar efter att få börja apporteringsträna, men både Maria och jag pratade om vikten att grundträna kontakt,följsamhet,stadga och passivitet.

Viper, Tiva och Åke

På efm. hade jag en liten träff Maria & Åke och Eva & Viper. Tiva var också med. Markeringar, linjetag och sök stod på schemat. Lennart, Lena, Mia och Ulrika följe med och tittade på. Det dök upp många tankar, funderingar och frågor när dom såg hundarna jobba. Lärorikt och nyttigt för både dom och oss!

4 - 7 AUGUSTI

                                        Alla valparna har flyttat.                                          Nu väntar nya äventyr för de små trollen.

Jag önskar alla Lycka Till med sina fyrbenta vänner och hoppas att Ni får många härliga år tillsammans.

Det är trångt. Dags att flytta.